COM APLICAR (BÉ) L’IL·LUMINADOR?

La guia ràpida definitiva per perdre la por a aquest cosmètic i començar a brillar

Tenim clar que l’il·luminador és un producte de bellesa imprescindible que no pot faltar en el nostre necesser de bellesa però, sabem de veritat com utilitzar-lo? Pocs cosmètics provoquen tants dubtes beauty com aquest, ja que podem trobar-lo en una gran varietat de formats diferents i cada un està adequat a una funció diferent i específica.

Les nostres dubtes cobren especial importància en aquest any 2018, que ha marcat el retorn al maquillatge brillant, a la idea de rostre resplendent efecte booster, que ressalta la joventut de la pell i fa desaparèixer el cansament. La nova consigna és clara: el mat ha mort, visca el glow! Des Vogue et presentem aquest manual exprés sobre l’ús del il·luminador que dissiparà totes les incògnites i et descobrirà que aconseguir l’anhelat efecte glow és molt més senzill del que pot semblar.

Quin tipus de il·luminador he de triar?

Com ja hem comentat, actualment podem escollir entre una àmplia gamma de productes il·luminadors el que resulti més adequat als nostres objectius. Hi il·luminadors correctors, perfectes per projectar zones enfonsades o eliminar l’aparença de pell cansada. En segon lloc, tenim els il·luminadors d’acabat brillant, que són excel·lents per ressaltar l’estructura òssia del rostre i crear punts de llum a la mirada o en els llavis. Tots dos tipus de il·luminador estan disponibles en format líquid i en pols i, depenent de les característiques de la nostra pell i de les nostres preferències personals, podem triar utilitzar un o altre o una combinació de tots dos.

On s’utilitza l’il·luminador?

Els il·luminadors correctors funcionen de meravella aplicats en zones de la cara en les que generalment es creen ombres antiestètiques, com sota els ulls o en el plec nasolabial. En canvi, els il·luminadors d’acabat irisat o perlat s’utilitzen sobre la part alta de l’os del pòmul, en l’os de la cella o per aportar un punt de llum a la mirada al lacrimal. També poden usar-se per realçar els llavis, delineant lleugerament l’arc de Cupido i marcant amb una petita quantitat al centre del llavi inferior.

Com l’he aplicar?

Donada la seva escassa cobertura, els professionals recomanen aplicar l’il·luminador després de la base de maquillatge i els correctors, prestant especial atenció a no generar brillantors indesitjables a la zona T de la cara, naturalment més greix. Un truc per als il·luminadors líquids és barrejar a parts iguals amb la base de maquillatge al dors de la mà i aplicar-los amb lleugers tocs i sempre projectant una trajectòria ascendent, bé amb els mateixos dits o amb un pinzell. És de vital importància utilitzar la quantitat justa de producte, ja que un excés crearia un maquillatge “efecte màscara” molt allunyat de l’acabat natural que volem aconseguir. Per als il·luminadors d’acabat, és recomanable fer-se amb una brotxa de ventall, amb moviments ràpids que ens permeten dipositar la quantitat adequada perquè el producte es funda amb la base.

Quan utilitzar il·luminadors?

No tinguis por a incloure l’il·luminador en la teva rutina de maquillatge diària, ja que t’ajudarà a aconseguir una pell d’acabat fresc i natural i són perfectes per a dissimular la falta de son i el cansament. Per a un toc especial al teu maquillatge de festa, entrega’t al glow i decideix-te per il·luminadors d’efecte perlat o irisat, que realcen a la perfecció l’estructura òssia del rostre. I finalment, què tal si a l’estiu t’atreveixes amb un il·luminador en tons daurats o rogencs?

Per què he de incloure-ho en la meva rutina de maquillatge?

Perquè triar l’il·luminador correcte i aplicar-lo de la forma adequada t’ajudarà a esborrar qualsevol signe de cansament de la vostra presència i et retornarà la resplendor de la joventut. Amb el pas dels anys, la pell s’apaga i perd la frescor, però els il·luminadors ens ajuden a invertir aquest fet i aconseguir una bona cara, que reflecteixi la llum i ens faci sentir que estem en el nostre millor moment. Si fa uns anys, la tendència era aconseguir l’efecte pell de préssec amb un maquillatge mat perfecte, avui volem brillar. No et resisteixis, és l’hora del glow.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *