COM APLICAR LES PESTANYES POSTISSES

1. Treu les pestanyes del seu envàs amb la mà o amb unes pinces depilatòries. Si al extreure de l’envàs han perdut part de la seva curvatura, redondéalas de nou pressionant lleugerament amb les puntes dels dits. Si acostumes a utilitzar el autoritzador de pestanyes per aixecar-les, és el moment de fer-ho, perquè encaixin bé amb les postisses que vas a col·locar.

2. Mesura les pestanyes: col·loca els postissos sobre els teus pestanyes naturals per comprovar com s’ajusten de mida i si cal retallar-les. Tingues en compte que les pestanyes més curtes van a la zona del lacrimal i que les més llargues han de coincidir amb el final del ulls. Tot el que sobre més enllà de la línia natural de les teves pestanyes, pots retallar-amb les tisores.

3. Aplica la cola per tota la tira de pestanyes posant èmfasi en l’inici i l’extrem final perquè es fixin bé sobre la parpella. Per a això pots subjectar les pestanyes amb les pinces o amb els dits, com et sigui més còmode. Deixa que la cola s’assenti durant uns 20-30 segons perquè agafi textura. Si et col·loques les pestanyes postisses immediatament després d’aplicar la cola comprovaràs que, en estar encara massa líquid, la tira no es fixa i es mou constantment.

4. Col·loca la pestanyes postisses: el moment de la veritat. Col·loca la tira de pestanyes ajustant primer per la part central i després pels extrems. Si t’ajuda, pots donar suport a la tira sobre les pestanyes naturals fins que la acomodes. Tracta d’enganxar-se el més possible a la línia natural de les pestanyes perquè si les deixes massa amunt el postís es farà massa evident. Així mateix, deixa uns mil·límetres de distància des del lacrimal perquè la pestanya no et molesti en obrir l’ull. Un cop col·locades en la posició desitjada, aixeca les pestanyes postisses amb suaus moviments dels dits perquè s’obrin sobre l’ull.

5. Integra les pestanyes postisses amb les teves naturals donant uns tocs amb un palet, les pròpies pinces o els dits. Després aplica una mica de màscara de pestanyes sobre les naturals perquè s’acomodin a les postisses i no es distingeixi quin és quin. Així aconseguiràs més gruix i un acabat més professional.

6. delinea la parpella: per ocultar la tira de pestanyes aplica el eyeliner sobre la línia de les pestanyes. Això t’ajudarà també a dissimular possibles taques de cola, tot i que has de saber que es comercialitzen coles de color negre i transparent per evitar aquest tipus de problemes.

altres tècniques Com en tot, cada «tants caps tants barrets» i, tot i que aquesta és la manera «estàndard» de col·locar-se les pestanyes postisses hi ha qui prefereix col·locar-les d’altres maneres. Sens dubte, una de les més peculiars que trobaràs a internet és la d’aquesta maquilladora que aconsella col·locar sota (sí, sota!) De les pestanyes naturals:

Quan col·locar les pestanyes postisses: abans o després el maquillatge?

Hi ha alguna cosa evident pel que fa a aquest dilema. Si ets primerenca amb les pestanyes postisses, colócatelas abans de maquillar-, amb l’ull net per a més comoditat. Això et permetrà corregir errors amb el delineat d’ulls i assegurar un bon acabat per a la teva «look». Si no tens molta experiència amb les pestanyes postisses i te les intentes col·locar després de maquillar-pot ser que arruïnis el teu «look» d’ulls i acabis per renunciar a posar-te-. Quan ja siguis una experta en col·locar pestanyes postisses i no necessitis realitzar diversos intents podràs colocártelas directament sobre el maquillatge d’ulls, repassant la línia de les pestanyes amb la teva eyeliner per obtenir un acabat «invisible».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *