COM APLICAR L’OMBRA SEGONS LA FORMA DELS ULLS

ulls separats:

Com a mesura estàndard, es considera que uns ulls estan més separats de la mitjana quan la distància entre tots dos supera la de la mida d’un ull. Per això en aquest cas, l’aplicació ideal de l’ombra tendirà a dissimular l’espai entre els dos ulls, incidint amb ombres fosques a la part interna de l’ull. Et proposem dues opcions: Pintar amb ombra fosca la part interna del lacrimal i treballar un degradat amb una altra ombra clara cap a fora de la parpella mòbil. Aquí pots veure com queda aplicat i després difuminat:

Per compensar els ulls separats  també pots provar una tècnica de difuminat una mica més  elaborada en la que el més important és la forma que tingui el traç fosc. Per a això, amb l’ombra més fosca comença sobre l’envà nasal més amunt del lacrimal i porta-la dibuixant un arc cap avall que conclogui en el lacrimal extern de l’ull. Completa la resta de la parpella mòbil amb una ombra més clara, si pot ser, una mica nacrada, i difumina bé les transicions. I no oblidis el il·luminador en l’espai restant sota l’arc de la cella:

ulls junts:

 Per maquillar amb ombra als ulls que estan junts (guarden entre si una distància menor a la d’un ull) farem servir la tècnica contrària, portant l’ombra més clara al principi de l’ull per donar llum i amplitud.Per aconseguir-ho, concentra l’ombra més fosca a la part externa de l’ull i la clara en la interna difuminant molt bé tots dos tons i la seva transició perquè quedi natural. A més, col·loca un punt de il·luminador al lacrimal intern per donar més amplitud al començament del ull.

ulls caiguts:

Aquest pot ser el cas de dones que tinguin la forma dels ulls amb caiguda a la part externa o aquelles que amb l’edat han perdut la fermesa de les seves parpelles.En qualsevol cas, la forma més afavoridora d’aplicar l’ombra serà la que pugi la mirada, amb un toc felí. I per això emprarem l’ombra fosca. Aplica de manera que tracis una línia diagonal des del final de l’ull fins al final de la cella però si arribar fins a ella. Després, completa la parpella mòbil amb una ombra més clara i difumina bé perquè les transicions quedin naturals. Pots fer-ho tot el vertical que creguis necessari per compensar la caiguda de l’ull. El més important és que l’ombra fosca cobreixi completament la part externa del plec per eliminar aquesta sensació de llanguiment a la parpella.

Pots treballar aquest efecte tot el que desitgis en funció del look que busquis (més natural o de festa, per exemple). Per exemple, pots buscar també un efecte degradat mantenint la tècnica bàsica que acabem de veure però afegint més tonalitats al difuminat:

ulls ametllats

Les persones amb ulls ametllats poden treure partit treballant una “V” externa vertical semblant a la proposta per a ulls caiguts, però sobrepassant amb generositat el plec de la parpella. La clau d’aquesta tècnica és difuminar molt bé l’ombra fosca perquè els seus límits siguin pràcticament imperceptibles. Per a això, pots combinar tons intermedis: per exemple, grisos entre un negre intens i un blanc perlat.

ulls petits

Una tècnica molt natural per al dia a dia d’aquelles dones que tinguin els ulls petits és la demarcar el plec amb ombra fosca fins a la meitat de la parpella i treballant una “V» externa molt subtil i difuminada. Si ho completem amb una ombra clara anacarada li donarà profunditat a la parpella i li farà semblar més gran del que és.

Ulls normals

Encara que hi ha infinites formes de combinar els colors d’ombres d’ulls en els ulls normals i tot depèn de la teva creativitat i el teu atreviment et proposo dues tècniques, una senzilla i una altra una mica més elaborada: – Per a un look de dia, aplica una ombra fosca al començament ia l’extrem final de l’ull i omple la part amb una ombra clara, si és possible, anacarada. Difumina bé la transició entre els dos tons i comprovaràs que li dóna un toc de llum molt afavoridor a la parpella i fa profunda la teva mirada sense recarregar-la.

Pots convertir aquest maquillatge d’ombra d’ulls en un look més elaborat per a festes si a més marques amb l’ombra fosca tota la conca de l’ull, de manera que connectis la part inicial amb la final

Ara agafa la teva paleta de colors i combina els tons que més et afavoreixin tenint en compte la forma dels teus ulls. Perquè pots aplicar aquestes tècniques amb qualsevol gamma de colors i aconseguir precioses combinacions. Només necessites una mica de pràctica per convertir-te en una mestra de les ombres d’ulls.

 

Aqui tenius un video amb mes informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *