COM MAQUILLAR-SE BÉ ELS ULLS

Ombra d’ulls depenent del tipus d’ull:

 

Als ulls marrons li queden bé pràcticament totes les ombres. Els bronzes, els daurats, els marrons i xocolates i sobretot els malves i morats. Per a les festes recorre al plata o al daurat i completa amb un delineador negre que intensifiqui la teva mirada. Com delineadores pots fer servir el negre, el marró o fins i tot el violeta. I per a la nit un “Smokey eyes ‘a força de marró fosc.

Ulls negres o marró fosc Els ulls negres o marrons són intensos, captivadors i penetrants. Són molt versàtils a l’hora de maquillar ja que gairebé totes les ombres els queden bé. Els marrons i grisos foscos, bronzes i ocres. I per enlluernar en esdeveniments especials, un intens ‘Smokey eyes’ amb ombra negra o gris fosca. Pel que fa al delineat d’ulls, pots optar pel negre i si tens els ulls grans i vols una mica menys d’intensitat, un marró fosc.

Ulls verds .Els ulls verds són tan enigmàtics de per si que necessiten de poc maquillatge. Pots apostar per un ‘No make up’ o les ombres suaus en marró, verd o violeta. Descarta el ‘Smokey eyes’ i els delineats en negre, et donaran un aspecte de ‘dolenta del conte’. Endureixen les faccions i no afavoreixen res.

ulls grisos. Aquest color d’ulls és tan poc comú com interessant. El lila, el violeta, el gris o els nude són les millors opcions. I per al delineat, si vols intensificar la mirada, aposta pel negre i el gris en el cas que prefereixis un aire sofisticat alhora que molt natural.

Altres consells útils :

– No recarregues el maquillatge. Si vas a maquillar molt els teus ulls, tria tons suaus per als llavis.

Pots fer una excepció a aquesta regla si vols alguna cosa especial per a una festa o esdeveniment de nit.

– Maquilla teus ulls en funció de la teva roba. No és el mateix anar vestida de negre sencera, en aquest cas podem posar la nota de color en el maquillatge, que anar amb una roba molt acolorida, hem de triar un maquillatge d’ulls més discret.

– Fes servir sempre brotxes de qualitat. La inversió val la pena.

– Usa una hidratant d’ulls abans de maquillar. Lluiran més bonics a més d’ajudar a fixar millor les ombres.

– Si tens els ulls sortits i grans utilitza ombres fosques i si els tens petits, ombres pastís.

– Per als ulls verds o blaus utilitza ombres del mateix color que l’iris. Amb aquesta simple regla, sempre encertaràs.

us deixo aiqui un video per si us interesa per que veieu com s´aplica la ombra de ulls.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *