DELINEAT

DELINEAT  CLÀSSIC

El favorit de moltes dones. Existeix des de l’inici de l’makeup i s’ha posicionat com un MUST del maquillatge. És un gran truc per ressaltar les pestanyes. El traç, omplirà els espais entre pestanya i pestanya, donant la il·lusió que hi ha més. Fes-ho amb el delineador Line 4 ever pinzell, que és de fàcil aplicació i intens color. El delineat clàssic és una gran opció per a les noies que recentment comencen a maquillar-se, aprendre com delinear ulls, és el primer pas per convertir-te en una guru de la bellesa.

DELINEAT DRAMÀTIC

Tens una cita de nit i vols una mirada intensa? El delineat dramàtic li donarà als teus ulls aquest power que necessita perquè conquestes la nit. Moltes trien el negre per ressaltar els ulls, però el delineador Studio Look en el to Blue, és perfecte per aconseguir l’objectiu. Si no saps com delinear ulls i les ratlles et surten molt gruixudes, només excúsate en tenir el delineat dramàtic i problema resolt, sempre em funciona.

DELINEAT EGIPTE

Li devem molt  a Egipte, meca del maquillatge. Es diu que les dones es delineaven els ulls per evitar el mal d’ull, però també per tenir una mirada poderosa. Vés amb compte aprenent com a delinear ulls a l’estil egipci, la línia no ha d’arribar fins al nas, es pot veure estrany, tosc i poc estètic.

DELINEAT de Color

La vida és molt curta com per utilitzar només el negre. Si ja saps com delinear ulls, experimenta aquest delineat de color! Si vols ressaltar la mirada d’una manera molt cool, utilitza el color blanc. Però si necessites brillar més que mai, traça amb el delineador glitter!No li tinguis por al color,és el teu amic, que ressaltarà la teva mirada, fent-la més profunda i coqueta. A més, si et vas fer un Smokey eyes, el delineat de color serà el toc final per distingir.

DELINEAT CAT EYE 

El famós delineat cat eye és un símbol del maquillatge, un aliat que tota dona ha utilitzat alguna vegada. Una boca vermella i uns ulls de gat, fan perfect match! Quan saps com delinear ulls, el fas servir cada dia i pots combinar-lo amb diferents tons de labial. Tendim a quedar-nos a la nostra zona de confort, si ens queda bé, el fem servir. Però no ho facis! Recorda que hi ha moltes maneres de reinventar-cada dia.

 

Doble DELINEAT

El doble delineat és una tendència el furor va arribar el 2015. M’encanta aquesta opció perquè és un petit twist al clàssic delineat. És el pop de color que necessitem en aquests dies grisos o outfits avorrits. El millor? És súper fàcil de fer, si ets perfeccionista, utilitza cinta adhesiva perquè la cueta del delineat quedi perfect! Tot i que no ha de ser una línia completa, pots provar-la des del mig fins al final, com més t’agradi. El maquillatge és un passatemps divertit, que ens farà veure belles mentre experimentem amb el nostre look.

 


 


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *