MAQUILLATGE SANT VALENTÍ

D’aquí a poc arriba el dia dels enamorats, i moltes de nosaltres ja estem pensant amb què anem a sorprendre a la nostra parella. Per això, us portem les tendències en maquillatge per Sant Valentí 2019 amb les que segur, aneu a estar guapíssimes.

Totes busquem estar sempre perfectes per a qualsevol ocasió, però més encara quan parlem d’una ocasió tan especial com és el dia dels enamorats. Per això, us portem totes les tendències per al dia de Sant Valentí en maquillatge.

Ulls “Smokey” per Sant Valentí 2019

                                    

Us recordeu quan fa tres o quatre anys els ulls fumats o “Smokey eyes” van ser tendència? Doncs tornen amb força per a aquest any encara que no tan marcats com es portaven abans. Mira les fotos de dalt, l’efecte fumat és més lleuger i només en la parpella superior de l’ull, destacant també les pestanyes amb un bon Rimmel.

Ulls rosats per Sant Valentí 2019

D’altra banda els ulls maquillats amb tons rosats són tendència i molt fort per a aquest any, i poden ser a més l’opció perfecta per al dia dels enamorats. Tan sols has de maquillar l’ull com veiem en el pas a pas de la imatge que us deixo a dalt. Comencem amb un blanc sobre la parpella superior, seguit del rosa, i després a l’extrem pintem de negre. La parpella inferior tan sols necessitarà que fem un fi delineat, i llest, només hauràs d’afegir màscara de pestanyes. No obstant això, els nostres ulls no seran els únics a brillar, ja que els nostres llavis hauran de fer el mateix. Doncs no hi ha res més sensual que uns llavis marcats i definits.

Tendències Maquillatge Sant Valentí 2019 | llavis

Quant als llavis, és clar que un dels tons que no ens poden faltar a San Valentí és el color vermell, o color carmí. Per a això, res com seguir el pas a pas que us mostro. Així, podem veure com pintar correctament els nostres llavis de vermell. Primer agafem un llapis en vermell, i delineem bé la zona externa dels llavis. D’aquesta manera t’assegures que et quedarà perfecte. Després pintes la resta del llavi, amb el pintallavis del mateix to i llest. Estaràs guapíssima aquest Sant Valentí.

Llavis liles per Sant Valentí 2019

Un altre to tendència per a aquest Sant Valentí 2019 serà l’elecció d’uns llavis en color lila, ja que amb ells us veureu modernes i molt sexys. El millor és que porteu els llavis combinats amb uns “Smokey eyes” com els que us vaig explicar anteriorment.

Llavis roses per Sant Valentí 2019

Una altra opció serà triar com no, uns bonics llavis en rosa, ja que és potser dels millors colors, al costat del vermell per poder lluir en Sant Valentí. A més amb aquest color de llavis, podeu triar una ombra d’ulls igual de suau, o unes ungles en un color semblant o també en vermell.

Tendències de maquillatge per Sant Valentí 2019 | ungles

Pel que fa a les ungles, res com el vermell i que us combinarà molt bé amb llavis en els mateixos tons. I si vols alguna cosa original, agafa una ungla i pinta un cor com veiem a dalt.

Ungles fosques per Sant Valentí 2019

També podem optar per triar unes ungles en color fosc, ja sigui un negre o un to gris, com veiem en la imatge de dalt. Podeu apostar també per triar pintar un cor en una de les ungles tal com veiem a la foto de dalt.

Consideracions a tenir en compte

Si estàs pensant en fer alguna cosa divertit i diferent en aquest Sant Valentí, heu de tenir en compte que el maquillatge és una part d’allò més important en tots els aspectes. Té cura que sigui un maquillatge destacat i que capti l’atenció dels altres. Una bona idea per aconseguir-ho és usant tonalitats vermelles i roses forts, com ja hem vist. Per això, el pintallavis vermell que tota noia té guardat en el seu necesser per a aquestes ocasions especials, serà aquest dia el protagonista de la nostra somriure. Amb aquest maquillatge, no hi haurà qui se’ns resisteixi. Simplement haurem d’escollir el look apropiat i gaudir de la gran nit que se’ns presenta.

Ja sigui en els llavis, a l’ombra d’ulls o en les ungles. Recorda que és un dia en què la passió és el tema central i d’aquest tema central has de fer el teu maquillatge. Si vas a anar a una festa en un club, portar un maquillatge d’aquests colors amb un vestit estret en colors negres o grisos, que facin ressaltar el maquillatge és infal·lible per ser el centre d’atenció en tot moment. Com pots veure, amb un bon maquillatge i uns simples consells a l’hora d’escollir el teu vestit, vas a aconseguir que aquest Sant Valentí sigui dels més especials, tant si ho passaràs amb la teva parella com si vas a sortir amb els amigues .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *